18. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tellijad on Merkole võlgu 226 miljonit

Merko Ehituse aastaaruandest selgub, et Merko Ehitusele on ehitustööde tellijad võlgu 266 miljonit krooni, aastaga on võlg kasvanud 105 miljonit.

Lisaks on ettevõttel saada veel 100 miljonit võlga jagunemisel kinnistute eest.

Merko enda võlad on vähenenud -  tarnijatele ollakse võlgu 366 miljonit (2007. aastal oli 528 mln) ning töövõtjatele 63 miljonit (2007. a. 74 mln).

Tänavu aasta esimese poolaasta lõpus oli firmal pikaajalisi võlgu tarnijatele 8,5 mln krooni. Võlgu ning ettemakseid oli tänavu esimese poolaasta lõpul 897 miljonit, aasta algul oli see number 972 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785