15. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leviehituse pankrot kuulutati välja

Pärnu Maakohus kuulutas täna välja OÜ Leviehitus pankroti ning nimetas pankrotihalduriks vandeadvokaat Terje Eipre.

OÜ Leviehitus võlausaldajate esimene üldkoosolektoimub 12. oktoober kell 16.00 Kuressaare kohtumajas. Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nõude tekkimise alusest ja nõude täitmise tähtpäevast.

 Tähtaegselt esitamata nõuded võib võlausaldajate üldkoosolek lugeda mitteesitatuks.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785