31. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talter ületas käibe-eelarvet

Talteri eelmise aasta netokäive oli 782 miljonit krooni, mis tähendab etteantud käibe-eelarve ületamist.

Firma aastaaruandest selgub, et terava konkurentsi tingimustes saavutatuna võib seda pidada heaks tulemuseks. Oma jõududega teostatud tööde maht oli samas suurusjärgus varasemate aastatega, pigem veidi suurenedes. Kasumiaruande koostamisel lähtuti konservatiivsetest põhimõtetest ja võimalikke laekumisi, mille suhtes puudus aastavahetuse seisuga selgus, tuludesse ei arvestatud. Seetõttu kujunes ettevõtte arvestuslikuks aastakahjumiks 2.9 mln krooni.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785