Talter ületas käibe-eelarvet

Talteri eelmise aasta netokäive oli 782 miljonit krooni, mis tähendab etteantud käibe-eelarve ületamist.

Firma aastaaruandest selgub, et terava konkurentsi tingimustes saavutatuna võib seda pidada heaks tulemuseks. Oma jõududega teostatud tööde maht oli samas suurusjärgus varasemate aastatega, pigem veidi suurenedes. Kasumiaruande koostamisel lähtuti konservatiivsetest põhimõtetest ja võimalikke laekumisi, mille suhtes puudus aastavahetuse seisuga selgus, tuludesse ei arvestatud. Seetõttu kujunes ettevõtte arvestuslikuks aastakahjumiks 2.9 mln krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed