31. august 2009

Talter ületas käibe-eelarvet

Talteri eelmise aasta netokäive oli 782 miljonit krooni, mis tähendab etteantud käibe-eelarve ületamist.

Firma aastaaruandest selgub, et terava konkurentsi tingimustes saavutatuna võib seda pidada heaks tulemuseks. Oma jõududega teostatud tööde maht oli samas suurusjärgus varasemate aastatega, pigem veidi suurenedes. Kasumiaruande koostamisel lähtuti konservatiivsetest põhimõtetest ja võimalikke laekumisi, mille suhtes puudus aastavahetuse seisuga selgus, tuludesse ei arvestatud. Seetõttu kujunes ettevõtte arvestuslikuks aastakahjumiks 2.9 mln krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688