Värske maailma hõbe pani oma Kuressaare majale nurgakivi

Eelmisel nädalal Berliini MM-l kaugushüppes hõbeda võitnud Tatjana Lebedeva asetas eile oma keset Kuressaare golfiväljakut asuval elualal kerkiva maja nurgakivi sisse ka MM-i hõbedase suveniirmedali.

Kaugushüppe olümpiavõitja ning kolmekordne kolmik- ja kaugushüppe maailmameister Lebedeva kordas juba varem Oma Saarele öeldut, et Kuressaarde kinnisvara soetamise suur pluss on siinne vaikus, mis annab energiat.

Kas olümpiavõitja tulevikus Kuressaarde ka elama asub, ta öelda ei osanud, kuid arvas, et puhkehetkedel hakkab ikka siin viibima. Samas ei välistanud Lebedeva ka seda, et ta ühel heal päeval siin end paikselt sisse seab. Maja nurgakivi tseremooniale saabus Lebedeva koos abikaasa ja külalistega, kelle hulgas oli ka mitu teist Berliini MM-l medali võitnud Venemaa koondislast.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed