18. august 2009
Jaga lugu:

Ida-Viru maakonna kriisikomisjon korraldab Jõhvi linnas õppuse „Viadukti varing“

Järgmise nädala neljapäeva hommikul, 27. augustil korraldab Ida-Viru maakonna kriisikomisjon Jõhvi linnas õppuse „Viadukti varing 2009“. Õppuse korraldamise ettepaneku tegi Jõhvi vallavalitsus, lähtudes valla riskianalüüsist.

Õppuse stsenaariumi järgi leiab aset viadukti varing ajal, mil seda ületab liinibuss. Liinibuss ja viadukti konstruktsioonid kukuvad all liikuvale kütust vedavale rongile, mille kaks tsisterni purunevad. Diiselkütust sisaldavate tsisternide süttimisoht on suur ning plahvatuse korral on ohuala raadius umbes 350 m. Liinibussis viibivad inimesed jäävad rusude alla kinni.

Õppuse käigus suletakse liiklus viaduktil kuni 40 minutiks. Samaaegselt korraldatakse evakuatsiooniõppus ohualasse jäävas SA Jõhvi Hooldekeskuses.

Õppusele on kaasatud Ida-Viru maakonna kriisikomisjon, Jõhvi vallavalitsus, Ida-Eesti Päästekeskus, Ida Politseiprefektuur, SA Ida-Viru Kiirabi, Häirekeskuse Ida-Eesti Keskus, Keskkonnainspektsioon, AS Eesti Raudtee, Ida Regionaalne Maanteeamet, Eesti Punase Risti Ida-Virumaa Selts ja Kirde Kaitseringkond.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee