14. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukraina käivitas elamuehituse antikriisi programmi

Kriisiga võitlemise programmi raames otsustas Ukraina valitusus varustada korteritega 5500 perekonda, vahendab lenta.ru.

Sellise avaldusega esines valitususe istungil riigi peaminister Julia Tõmošenko. Tema sõnade kohaselt ostab riigi omandusse lõpetamata ehitisi kolmekümne viielt ehitusettevõttelt, et pakkuda vähekindlustatud kodanikele neid madala hinna eest.

 Ukrainas on ehitussektor seikunud juba eelmise aasta novembrist. Riigi territooriumil külmutati aasta lõpuks 80% ehitustest. Ekspertide hinnangul langeb Ukrainas ehitus selle aasta jooksul kaks korda.

Riigi president Viktor Juštšenko teatas aprillis, et valitsus suunab 250-300 tuhande ruutmeetri elamispinna ehitamisse miljard grivnat ehk 124,6 milj. dollarit.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785