5. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palju ladusid seisab tühjalt

Heas seisukorras nii uusi kui vanemaid laopindu on pakkumises palju. Ka ärimaad on võimalik osta väga erinevates asukohtades, suurustes ja hinnaklassides.

Pakkumiste arv on kvartali jooksul olnud suhteliselt stabiilne, kuna suurem kasv oli 2008. aasta lõpus ja käesoleva aasta alguses. Uusi laohooneid pole ehitama hakatud, mistõttu pole ka pakkumiste arv massiliselt kasvanud.

Nii laopindade kui ka ärimaa järele on nõudlus Harjumaal ja Tallinnas tagasihoidlik. Vaid vähesed ettevõtted otsivad uusi pindasid, valdavalt üritatakse olemasolevates ruumides hakkama saada ja võimalusel sealgi pinda vähendada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785