3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Onistari kruntide hind langes aastaga 93 miljoni võrra

Pankrotihaldur müüb tervikvarana pankrotis endise alkoholitootja Onistari kolme Tallinnas Nõmme linnaosas asuvat kinnistut, mille alghind on aastaga langenud 143 miljonilt kroonilt 50 miljoni kroonini.

Kui varem sai krunte osta eraldi, siis 21. septembril pankrotihaldur Rein Vaiksaare korraldataval kordusenampakkumisel saab pakkumise esitada vaid tervikvarale.

Viljandi maantee 22a ja 22b ärimaa krundid on vastavalt 3123 ja 4511 ruutmeetrit suured, Viljandi maantee 22C asuv ärimaa krunt on 9078 ruutmeetrit suur.

Krundid on koormatud kümnetesse miljonitesse kroonidesse ulatuvate ühishüpoteekidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785