30. juuli 2009

Siilats-Veskimägi võitlevad Ranna-Tuulbergi hotelli vastu

Pärnu Kaarli tänava majaomanikud Viktor Siilats ja Enn Veskimägi astusid vastu Tartu ärimeeste Raivo Ranna ja Aivar Tuulbergi kavatsusele ehitada Pärnu Rannahotelli kõrvale viiekorruseline vähemalt 200 numbritoaga hotell.

Reedel püüdis linnavalitsus Ranna pst 7 planeeringule vastuväite kirjutanud Siilatsi, Veskimägi ja Riigikogu liikme Mart Soosaarega kompromissi leida, kuid see ei õnnestunud, kirjutas Pärnu Postimees.

Siilats, Veskimägi ja Soosaar tahavad Ranna pst 7 jätta pargialaks või kui see ei õnnestu, kavandatava hotelli mahtu vähendada.

2005. aasta sügisel tuli Pärnus võimule Mart Viisitamm ja 2006. aasta 3. juulil tühistas linnavalitsus oma 2001. aasta korralduse, erastades aktsiaseltsile C.H.P. – selle omanikeringis on ärimehed Raivo Rand, Aivar Tuulberg ja Urmas Uustal – ostueesõigusega 5953 ruutmeetrit ärimaad. Pea niisama suure maatüki, mis asub hoonest mere pool, oli C.H.P. nõus jätma pargialana linnale.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688