30. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erki Nool endal pistisesüüd ei näe

Riigikogu liige Erki Nool kinnitas, et ei tema ega tema ettevõte pole kellelegi pistist andnud, vahendab Delfi.

"Mina isiklikult ja minu firma ei ole Raidele altkäemaksu andnud," ütles Nool Delfile.

Nool selgitas, et tema ettevõttele kuuluv hoone ja Kristiine linnaosavalitsusele kuuluv hoone on ühe krundi peal ja sellega seoses on ta Aleksander Raidega paratamatult kokku puutunud. Ent ühise krundi, elektrisüsteemi ja algatatud detailplaneeringuga sidemed ka piirduvad.

Kristiine linnaosavanema Mihhail Korbi asetäitja Aleksander Raide peeti politsei poolt kinni koos linnavalitsuse nõunik Ivo Parbusega kahtlustatuna pistise andmises, ent erinevalt Parbusest vahi alla ei jäetud.

Pistise andmise kahtlustuse saanud endine Tallinna Kristiine linnaosavanema asetäitja Aleksander Raide ajas Riigikogu liikme Erki Noole kinnisvaraasju, kirjutas ERR täna.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785