29. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas on järel veel üks sundüürnik

Linnavalitsus andis täna 30 Raadiku tänava munitsipaalmajades asuvat korterit üürile senistele sundüürnikele, vahendab Postimees.

Abilinnapea Eha võrgu sõnul ootab sundüürnikuna Tallinnas korterit veel vaid üks inimene.

«On hea meel tõdeda, et sundüürnike eluasemeprobleem saab peagi lahendatud. Nimelt on tänase seisuga sundüürnikuna korterijärjekorras veel vaid üks inimene. Ma loodan, et linnavalitsuse järgmise istungi ajaks ei ole järjekorras enam kedagi,» rääkis Võrk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785