21. juuli 2009
Jaga lugu:

TEA kolib Tammsaare Ärikeskusesse

TEA Kirjastus ja TEA Keeltekool – ühed esimestest erakapitalil põhinevatest ettevõttetest Eestis, alustavad detsembrikuust tööd Tammsaare Ärikeskuses.

TEA hakkab paiknema Pearu torni kolmel korrusel ning võtab enda alla ligi 2000 m2 ärikeskuse pinda.

TEA juhatuse esimehe Silva Tomingase sõnul tuleneb uude ärikeskusesse kolimine firma laienemisest – möödunud aasta oktoobris ühinesid TEA Kirjastus ja Kirjastuse ILO. „Tammsaare Ärikeskuses saame TEA Kirjastuse ja TEA Keeltekooli jaoks tänapäevasel tasemel moodsa ja avara keskkonna, kus on suurepärased võimalused nii keelekursustel õppijatele, õpetajate seminarikeskusele kui ka raamatuhuvilistele. Esimesel korrusel avab juba detsembri algul uksed meie suur raamatupood ning raamatute tellimiskeskus. Teisel korrusel hakkavad töötama suure kirjastuse arvukad toimetused. Ja kolmandale korrusele tuleb keeltekool ning seminarikeskus. Esialgu sellest ruumiprogrammist piisab, kuid ettevõtte laiendamisel vajame kindlasti veel lisapinda“, lisas Tomingas.

TEA kirjastus on saavutanud kindla turuliidri positsiooni sõnaraamatute ja täiskasvanute keeleõppematerjalide alal. TEA kuulub Eesti juhtivate kirjastuste hulka entsüklopeedilise teatmekirjanduse, õppekirjanduse ja kodumaise lastekirjanduse vallas.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee