15. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sügisel algab Pärnu Ehitajate tee remont

Augusti lõpus peaks selguma, kes hakkab septembris Pärnus Ehitajate teed laiendama, novembris algab Tallinna ja Lihula maantee ühenduse ehitus ning järgmise aasta märtsis Papiniidu silla remont, kirjutab Pärnu Postimees.

Via Baltica Pärnu ümbersõidu ehitus on jõudmas sõnadest tegudeni. Maanteeamet on välja valinud ettevõtte, mis selle aasta augustist 2012. aasta augustini Pärnu ümbersõidul ehitusjärelevalvet teeb, kuid ei taha võitja nime enne 24. juulit avalikustada. Siis kukub vaiete esitamise tähtaeg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785