15. juuli 2009
Jaga lugu:

Sügisel algab Pärnu Ehitajate tee remont

Augusti lõpus peaks selguma, kes hakkab septembris Pärnus Ehitajate teed laiendama, novembris algab Tallinna ja Lihula maantee ühenduse ehitus ning järgmise aasta märtsis Papiniidu silla remont, kirjutab Pärnu Postimees.

Via Baltica Pärnu ümbersõidu ehitus on jõudmas sõnadest tegudeni. Maanteeamet on välja valinud ettevõtte, mis selle aasta augustist 2012. aasta augustini Pärnu ümbersõidul ehitusjärelevalvet teeb, kuid ei taha võitja nime enne 24. juulit avalikustada. Siis kukub vaiete esitamise tähtaeg.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee