9. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet jätkab Kose-Aruvalla hankega

Maanteeamet jätkab Tallinna-Tartu maantee Kose-Aruvalla lõigu projekteerimis- ja ehitushankega, Merko Ehituse vaidlus hanke tigimuste üle jätkub halduskohtus, vahendab city24. 

Riigikohus otsustas juuni keskel saata Merko Ehituse vaidlustus hanke osas saata halduskohtule arutamiseks. Maanteeameti reedese hinnangu kohaselt käimasolev kohtuvaidlus riigihanke menetluse jätkamist ei takista.

Maanteeameti esindaja ütles, et hiljemalt järgmisel nädalal teatab amet uue hankemenetluses osalemise taotluste esitamise tähtaja.

Merko Ehitus vaidles maanteeametiga riigihanke tingimuste üle ning läks riigihangete ameti vaidlustuskomisjonilt toetust saamata ringkonnakohtusse ja hiljem riigikohtusse. Merko Ehitus ei ole rahul tingimusega varasema käibe kohta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785