9. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärimees ehitas Viimsisse 1400ruutmeetrise villa

Ettevõtja Mati Heinsar lammutas kaks aastat tagasi maha oma Viimsis asunud mereäärse 600ruutmeetrise kodu ning ehitas asemele mitu korda suurema maja.

"Keegi investeerib oma tehastesse kümneid ja sadu miljoneid, mina investeerin oma peresse," ütles 44aastane Heinsar Eesti Ekspressile, ent ei avaldanud hoonekompleksi maksumust.

Nime Villa Merileid kandva maja taha jäävad paadisild ja vaade Eesti pealinna kilukarbisiluetile. "Mulle meeldib kodus olla ja nokitseda, muru niita," rääkis omale juba kuuenda kodu ehitanud Heinsar ja lisas, et ta vajab avarust ning tegevust.

Heinsarele kuuluvad teiste seas ettevõtted Heinla Ehitus, Masti Maja, Vixer Grupp ja MAVE Varahaldus. Mõne ettevõtte jaotamata kasum ulatus 2007. aasta lõpu seisuga üle saja miljoni krooni. 2008. aasta aruandeid pole firmad veel esitanud.

Villa Merileid on hetkel suurim ühepereelamu Viimsis, Rohuneeme teel peaks peagi valmima kütuseärimees Aleksei Tšuletsi 1800ruutmeetrine maja.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785