30. juuni 2009
Jaga lugu:

Arhitektuuribüroo EA Reng suurendas käivet

Eesti juhtivaid arhitektuuri ja projekteerimisbüroosid EA Reng AS jätkab vaatamata sügavale majandussurutisele käivet ja eksporti suurendades.

EA Reng kontserni  eelmise aasta konsolideeritud müügitulu oli auditeeritud majandusaasta aruande põhjal 85,5 miljonit krooni. Sellest moodustas eksport 25,1 miljonit krooni. Emaettevõtte, EA Reng AS, vastavad näitajad olid 64,8 ja 13,3 miljonit krooni.

„Majanduslanguses käibe hoidmine on hea saavutus, meil õnnestus seda isegi pisut suurendada ja olla kasumi osas plusspoolel“ sõnas Jüri Rass. „Lauskoondamiste taustal jätkame praktiliselt samas koosseisus, kontsernis töötas keskmiselt 115 inimest, sellest emaettevõttes 61. 2009. aasta on samuti alanud hästi, oleme käibega eelmisest aastast ees,“ märkis Jüri Rass.

Ühena esimestest kasutab EA Reng kaasaegset 3D BIM (Building Information Modeling) keskkonnas projekteerimist, mis on viimasel ajal Eestis palju kõlapinda leidnud.

EA Reng AS tegevusalaks on arhitektuurne ja ehituslik projekteerimine, projektijuhtimine ja järelevalve ning sellealane konsultatsioon.. Ettevõte asutati 1990. aastal ja tal on kolm sidusettevõtet: IB Aksiaal OÜ, mis tegeleb kütte, ventilatsiooni, jahutuse ja elektrisüsteemide projekteerimisega,  EA Reng Project Ukrainas ja EA Reng Project Valgevenes.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt