25. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võidusamba ehitajad said aumärgid rinda

Vabadussõja võidusamba ehitajaid tänati kaitseministeeriumi teenetemärkide ja tänukirjadega.

Kaitseministeeriumi kantsler Riho Terras andis 22. juunil üle Vabadussõja võidusamba ja seda ümbritseva maa-ala ehitanud firmade esindajatele kätte kaitseministeeriumi teenetemärgid ja tänukirjad.

Silmapaistvalt hea panuse eest võidusamba rajamisse said ministeeriumi hõberinnamärgi tšehhide Eesti tütarettevõtte 2HP juht Jaanis Kuld, monumenti ümbritseva maa-ala rajanud peatöövõtja Celander Ehitus OÜ objektijuht Andrus Kuut, omanimelise arhitektuuribüroo juht Kersti Lootus ning projektijuhtimisfirma Telora-E projektijuht Peeter Silla.

Kaitseministeeriumi kuldrinnamärk  anti Tšehhi klaasifirma Sans Souci esindajatele Martin Chab’ile ja Pavel Baxa’le.

Hea koostöö eest Vabadussõja võidusamba rajamisel anti vastavasiuline tänukiri kokku 25 ettevõttele, organisatusioonile ja asutusele – Sans Souci MRO, Brick Line, Recoc, 2HP, Naupo, Aitsuk OÜ, AVP OÜ, Rei Geotehnika OÜ, AGU EMS OÜ, Sweco Projekt AS, Eldeco IB AS, Telora AS, Lindrem AS, RVV OÜ, Finmerk Group OÜ, AS Advokaadibüroo Paul Varul, Skanska AS, Browik eesti OÜ, Saare dolomiit – Väokivi OÜ, Kadrioru Park, FIE Rein Siirak, Rinaldo Interior, Celander Ehitus OÜ, Kaitseliit ja Tallinna linnavalitsus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785