25. juuni 2009

Võidusamba ehitajad said aumärgid rinda

Vabadussõja võidusamba ehitajaid tänati kaitseministeeriumi teenetemärkide ja tänukirjadega.

Kaitseministeeriumi kantsler Riho Terras andis 22. juunil üle Vabadussõja võidusamba ja seda ümbritseva maa-ala ehitanud firmade esindajatele kätte kaitseministeeriumi teenetemärgid ja tänukirjad.

Silmapaistvalt hea panuse eest võidusamba rajamisse said ministeeriumi hõberinnamärgi tšehhide Eesti tütarettevõtte 2HP juht Jaanis Kuld, monumenti ümbritseva maa-ala rajanud peatöövõtja Celander Ehitus OÜ objektijuht Andrus Kuut, omanimelise arhitektuuribüroo juht Kersti Lootus ning projektijuhtimisfirma Telora-E projektijuht Peeter Silla.

Kaitseministeeriumi kuldrinnamärk  anti Tšehhi klaasifirma Sans Souci esindajatele Martin Chab’ile ja Pavel Baxa’le.

Hea koostöö eest Vabadussõja võidusamba rajamisel anti vastavasiuline tänukiri kokku 25 ettevõttele, organisatusioonile ja asutusele – Sans Souci MRO, Brick Line, Recoc, 2HP, Naupo, Aitsuk OÜ, AVP OÜ, Rei Geotehnika OÜ, AGU EMS OÜ, Sweco Projekt AS, Eldeco IB AS, Telora AS, Lindrem AS, RVV OÜ, Finmerk Group OÜ, AS Advokaadibüroo Paul Varul, Skanska AS, Browik eesti OÜ, Saare dolomiit – Väokivi OÜ, Kadrioru Park, FIE Rein Siirak, Rinaldo Interior, Celander Ehitus OÜ, Kaitseliit ja Tallinna linnavalitsus.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688