22. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauluväljaku välitualetid valmivad 12,5 miljoniga

Kuu lõpuks annab ehitaja Facio Ehitus sihtasutusele Tallinna Lauluväljak üle uue kaasaegse välitualettide kompleksi, mille ehitamine läheb maksma 12,5 miljonit krooni.

1. juulil avatav uus modernse disainiga tualettide hoone ehitatakse vana Oru väravas asunud wc asemele. Seni kasutuses olnud lauluväljaku välitualetid ehitati XV Üldlaulupeoks 1960. aastal. Uus valmiv wc-kompleks on 100-kohaline ning sisaldab ka dushiruume. Hetkel käib Tallinna Lauluväljaku territooriumil veel kiire ehitustöö, tegeletakse veel erinevate sise- ja välisviimistlustöödega.

Ehitus läheb maksma 12,5 miljonit Eesti krooni. WC hoone ehitust toetab Euroopa Regionaalarengu Fond (ERDF) Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse vahendusel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785