18. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rand ja Tuulberg plaanib Tartusse kaheksa kortermaja ehitust

Rand & Tuulberg Grupp plaanib perspektiivis ehitada Tartusse Ida tänavale kaheksa elamut, mille korterite ruutmeetrihinnaks võib kujuneda 14 000-15 000 krooni.

Ettevõte hakkab Jaamamõisa Ida tänavale ehitama elamuid, et anda tööd iseendale ja kasutada ära taas heaks muutunud ehitushindu, kirjutab Postimees. Ehitushinnad on praegu vähemalt 30 protsenti väiksemad kui veel mõnda aega tagasi, seega kujuneb kahetoalise korteri hinnaks 800 000 krooni.

Rand & Tuulberg Grupi aktsionär Aivar Tuulberg sõnul tehakse esialgu valmis siiski kahe maja vundamendid ja ehitatatakse üks maja lõpuni. Jelena Beljajevi projekteeritud kolmekorruselised majad on lihtsa arhitektuuriga, esimene neist peaks valmima aasta lõpuks.

Rand & Tuulberg Gruppi kuuluva Vallikraavi Kinnisvara juhataja ja ka ehitusprojekti juhtiva Indrek Renteli sõnul on uue maja korterid kahe-kolmetoalised ja sihtrühmaks keskmine inimene.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785