16. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotistunud SMR Teede vara enampakkumisel

1. juulil toimub enampakkumine pankrotistunud AS SMR Teed vara müügiks.

Pankrotihaldur müüb avalikul suulisel enampakkumisel AS-le SMR Teed kuulunud tehnikat, veokeid ja masinaid. Muude hulgas on müügis tänavapühkimismasin, lumepuhur, Scania kraana – alghinnaga 100 000 krooni ja Mercedes-Benz Sprinter 312D alghinnaga 50 000 krooni.

Harju Maakohus kuulutas SMR Teede pankroti välja 23. aprillil, ettevõtte pankrotihalduriks nimetati vandeadvokaat Eve Selberg.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785