Uus Maa: majade hinnalangus pidurdumas

Uus Maa Kinnisvarabüroo maade ja majade vanemmaakleri Andrus Soonseina sõnul on eramuturul hinnalangus pidurdumas ning turul hulk mõistlikke pakkumisi.

"Majade müügiga Tallinnas ja selle lähiümbruses on sama lugu kui muu kinnisvaraga: vähenenud on nii tehingute arv kui väärtus," sõnas Soonsein. Näiteks Nõmme ja Kakumäe majade hinnad on nn tipuhindadest langenud pea 25-30%. Linnast väljaspool asuvate majade hinnad on aga langenud koguni 30-40%. Kõige enam on hinnalangus tabanud pooleliolevaid maju.

"Eramute müügil on nii, et kui hinnad on ikka paigas ja vastavad tänasele turuhinnale, siis on ka huvilisi ja tehinguid. Turul on praegu nõutavaim kaup uuem või renoveeritud  maja hinnaga 2,5-3 miljonit krooni, mis soovitatavalt asuks Kakumäel võiNõmmel," kirjeldas Soonesein ostjate eelistusi.

"Minu isiklik, kogemusel põhinev arvamus on, et kohati on mõningate majade hinnalangus pidurdunud või pidurdumas. Kui on soov maja osta,  siis on õige aeg otsida ja osta just nüüd, sest turul on ikka suurepäraseid pakkumisi ja väga mõistliku hinnaga," annab ta soovituse potentsiaalsele majaostjale.


,

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed