Netioksjonil müüs Pärnu linn kaks kinnistut

Pärnu linn müüs mai lõpust 5. juunini kestnud enampakkumisel internetikeskkonna  www.osta.ee kaudu ainult kaks kinnistut, tänasel istungil otsustatakse ülejäänud objektide korduv müükipanek.

Müüki pandi 12 kinnistut ja Rüütli tänaval asuvaid korteriomandeid, mille hulka kuulusid Rüütli 23 ja 25 hoone ja Rüütli 21 büroohoone. Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna linnavara peaspetsialisti Kadri Tekko sõnul leidis internetioksjonil uue omaniku kaks kinnistut: Aeru 2 (hind 180 000 krooni) ja Kesk 19 (195 000 krooni), vahendab Pärnu Postimees. Ülejäänud objektide suhtes otsustab linnavalitsus täna, kas ja mil viisil kordusoksjon korraldatakse.

Pärnu linnavara teenistuse juhataja Karin Pärmann sõnul on küll oksjonid lähiminevikus huviliste puudumise tõttu nurjunud, ent tõenäoliselt plaanitakse linnavara edaspidigi veebikeskkonnas müügiks pakkuda.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed