9. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netioksjonil müüs Pärnu linn kaks kinnistut

Pärnu linn müüs mai lõpust 5. juunini kestnud enampakkumisel internetikeskkonna  www.osta.ee kaudu ainult kaks kinnistut, tänasel istungil otsustatakse ülejäänud objektide korduv müükipanek.

Müüki pandi 12 kinnistut ja Rüütli tänaval asuvaid korteriomandeid, mille hulka kuulusid Rüütli 23 ja 25 hoone ja Rüütli 21 büroohoone. Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna linnavara peaspetsialisti Kadri Tekko sõnul leidis internetioksjonil uue omaniku kaks kinnistut: Aeru 2 (hind 180 000 krooni) ja Kesk 19 (195 000 krooni), vahendab Pärnu Postimees. Ülejäänud objektide suhtes otsustab linnavalitsus täna, kas ja mil viisil kordusoksjon korraldatakse.

Pärnu linnavara teenistuse juhataja Karin Pärmann sõnul on küll oksjonid lähiminevikus huviliste puudumise tõttu nurjunud, ent tõenäoliselt plaanitakse linnavara edaspidigi veebikeskkonnas müügiks pakkuda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785