3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Port Artur 2 parklad avamispäevaks ei valmi

Reedel avab Pärnus uksed kaubakeskus Port Artur 2, mis on kasvanud esialgsest kolm korda suuremaks. Keskuse külastajatele mõeldud parklad, kuhu kokku plaanitud 450 kohta, avamispäevaks veel valmis ei saa.

Port Artur 2 ja Laia tänava vahelise parkla kohal käivad veel torutööd, selgitas Pärnu Postimehele Port Arturi juhataja Romek Kosenkranius, kelle andmeil valmib parkla juuni esimeses pooles. 

Suure parkla ehitab Port Artur üle Laia tänava, kus selle tarbeks on juba vanad hooned lammutatud ja vaade jõele avanenud. See parkla valmib tuleva nädala jooksul ja nii tuleb kahes parklas kokku kohti 450 autole.

Veel pole valminud ka Port Arturitega sama väljaku ääres asuv Pärnu Keskuse parkimismaja, mille valmimistähtaeg oli 31. mai.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785