3. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kukruse-Jõhvi teelõigu ehitusel peagi 500 ehitajat

Kukruse-Jõhvi teelõigu ehitusel, kus praegu on hõivatud ligikaudu 200 inimest, võib eeloleval suvel leida töö veel 300.

Ehitajapoolne projektijuht Veikko Vapper, kes rääkis Põhjarannikule geovõrgu paigaldamisest, mainis muuhulgas, et eelseisval suvel võib ehitusel hõivatud inimeste arv tõusta poole tuhandeni. 

Teelõigu ehitus on Vapperi sõnul kulgenud plaanikohaselt ning augusti lõpust on kavas esimestel lõikudel alustada asfaldi panekuga. "Kõva tempo on peal, sest planeerisime esimesse etappi väga pingelise graafiku. 60 protsenti kogu tööde mahust tahame ära teha oktoobri keskpaigaks," ütles ta. Kogu uus teelõik koos kogujateede, rattatee ja nelja viaduktiga peab valmima järgmise aasta sügisel.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785