1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakretist saab Cemexi tsemendi maaletooja

Ehitusmaterjalide tootja Sakret OÜ ja suuruselt kolmas tsemenditootja maailmas Cemex sõlmisid partnerluslepingu, mille kohaselt saab Sakretist Cemexi pakitud tsemendi ametlik esindaja.

„Lätis toodetud Cemexi tsemendi pakkimistööd annavad lisakoormust meie Mäo tehasele. Samas tänu tellimuste kasvule lihtsustub ja odavneb Sakreti logistika Eestis. Esindades Cemexi pakitud tsementi Eestis saame pakkuda oma klientidele laiema ja soodsama ehituse kõrval ka remondile suunatud tootevaliku ühest kohast“, ütles Sakret OÜ peadirektori Andris Vanags.

SIA Cemex kommertsdirektori Maris Gruzninsi sõnul on taoline tootvate ettevõtete koostöövorm levinud üle maailma ning kriisiajal on vastastikku kasutoov koopereerimine lausa hädavajalik. „Olles andnud Sakretile Cemexi pakitud tsemendi esindajaõigusi Eestis, suurendab meie ettevõte oma turuosa märkimisväärselt,“ ütles Gruznins.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785