29. mai 2009
Jaga lugu:

Vink: ehitusturg korrastub läbi närvikulu ja konfliktide

Nordecon International AS-i juhatuse esimees Jaano Vink kinnitas, et esimeses kvartalis tajus ettevõte teravalt mahtude kukkumist hoonete ehitamises igal turul ja lisaks juba olemasolevatele turgudele uusi väljundeid lähiaastail ei otsi

„Hoonete vallas on mahtude kukkumine endiselt terav igal turul, ent infrastruktuuride osas on pilt pisut parem,“ sõnas Vink. „Meie oleme I kvartali osas rahul tütarfirma Nordecon Infra SIA tegevusega Lätis“, lisas ta.

Olemasolevatele turgudele lisaks Nordecon lähiaastail mujale aktiivselt laieneda ei plaani ning keskendub eelkõige koduturule. Ehitustööde mahust saab Vingi ütlusel rääkida vaid infrastruktuuride valdkonnas, hoonete osas piirdub asi hetkel paraku vaid üksikute projektidega.

„Eesti ehitusturul on juba täna rasked ajad, kuid me liigume veel vähemalt aasta halvenemise poole. See tähendab palju närvikulu, probleeme tööjõuturul, konflikte turuosaliste vahel, ent kõige selle tulemusena siiski turu korrastumist, olgugi et väga valusat,“ nentis Vink.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt