28. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audru Kivi rajas Palangas tänava

Novembris tootmise peatanud AS Pärnu Betoonimeistrid Audru Kivi rajas Palangas tänava ning jätkab nüüd tänavakivide tootmist, kusjuures pool toodangust on tellimustega juba kaetud.

Viimase suurema õnnestumisena saadeti Audru Kivist 2500 ruutmeetrit ehk 20 rekka-täit kive teele Leedusse, Palanga ühte elamu- ja äriarendusprojekti, kus Uni kividega kaeti terve tänav, kirjutab Pärnu Postimees.

Palangaga alustati projekti jaanuaris, märtsis läksid kivikoormad teele, koostöös Audru ettevõttega OÜ Aiad ja Masinad teostati kõik mulla- ja haljastustööd, transpordi korraldas samuti Audru firma Rehetrans.

“Palangast on kontakte juurde tulnud, kindlasti vaatame Läti poolegi,” kommenteeris Audru Kivi müügijuht Andres Tõnismäe ning lisas, et projektidesse püütakse kaasata võimalikult palju oma valla inimesi.

2007. aastal loodud Audru Kivis töötab praegu kaheksa inimest, aastane tootmismaht on 80 000 ruutmeetrit tänava-, ääre-, plaat- ja müürikivi aastas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785