22. mai 2009

Annus teenis kvartaliga 2 miljonit krooni

Esimeseses kvartalis teenis Toomas Annusele kuuluv Järvevana 2 miljonit krooni finantstulu, mis tuli varade paigutamisest.

Ettevõtte moodustus jagunemisel ASist Järvevana, mille tulemusena eraldati ning anti üle ASile Merko Ehitus kogu ehitusettevõtte majandustegevusega seotud varakogum, sh kõik sõlmitud ehitus-, alltöövõtu- ja tarnelepingud, tehnika, seadmed ja töötajad, kogu erialane oskusteave ja rahavood katkematult jätkuvast majandustegevusest, va kriminaalasjast nr 05913000055 tulenevad kohustused, sealhulgas tasumisele kuuluvad kahjuhüvitised, trahvid ning muud nõuded, kohtukulud ja kriminaalasjast tulenevate võimalike kohustuste kattevarad kogusummas 250 mln krooni ulatuses likviidseid varasid. Ettevõttel puudub tavapärane majandustegevus ning tema tegevuse ainsaks eesmärgiks on ettevõtte ning aktsionäride huvide kaitsmine pikaleveninud maadevahetuse kriminaalasjas.

Ettevõttel puudub aktiivne majandustegevus ning tema ainsaks arvestatavaks sissetulekuks on ettevõtte likviidsete varade paigutamisest teenitav finantstulu. Perioodil 01.01.2009-31.03.2009 teenis AS Järvevana 2,0 mln krooni finantstulu. 31.03.2009 seisuga töötas ettevõttes üks inimene - juhataja Toomas Annus. Ettevõtte tegevusel puudub sesoonne ja tsükliline eripära.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688