18. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas silutakse tänavaid

Tallinna Kommunaalameti hooldusosakonnast saadud andmetel tehakse eeloleval nädalal freesimis- ja asfalteerimistöid Tervise tn, Valdeku tn, Punane tn, Suur-Sõjamäe tn, Smuuli teel, Mäealuse tn, Vabaõhumuuseumi teel, Teatri väljakul ja Lauteri tänaval.

Hooldusremonti immutusmeetodil tehakse Paldiski mnt (Järvekalda tee - Õismäe tee), Soo tn, Tähetorni tn, Süda tn, Vilmsi tn, Vesivärava tn, Laki tn, Lummu tn ja Punane tn.

Teepeenarde remonti tehakse Raudtee tn (Rahumäe tee - Pärnu mnt), Laki tn, Smuuli tee (Koorti tn. - Narva mnt,) Raja tn ja Üliõpilaste teel.

 Pindamistöid tehakse Tondiraba tn, Tiskre teel, Osmussaare teel ja Lennujaama tänaval.

Laikmaa tänaval on kavas bussiterminaali sadeveerenni remont ja vanalinnas kohendatakse tänavate kivisillutist.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785