14. mai 2009

Ülemiste lükkas laienemise edasi

Ülemiste Keskuse tegevjuht Guido Pärnits ütles, et Ülemiste Keskuse laienemine on praeguse seisuga edasi lükatud, kuna majandusolukord on halb.

Pärnits ütles, et eelmise kava kohaselt oli plaanis hakata sügisel ehitama, ent nüüd on kava aasta võrra edasi lükatud. Plaanis on ehitada parkimismaja ning keskuse laiendus, ning praeguste kavade kohaselt peaks see valmima 2012. aastaks. „Väga kindlalt ei saa seda muidugi väita. Praegu ei tea ükski ettevõtja, ega ka riik, mis saab,“ möönis Pärnits.

Tema sõnul on majanduslangus hävitanud tarbijate sisemise julguse raha kulutada, mistõttu läheb suhteliselt hästi vaid toidu- ja esmatarbekaupade müüjatel. Pärnitsa sõnul tähendab see kaupmeeste poolset survet üürihindade alandamiseks. Samuti panevad osad kaupmehed poe kinni. Pärnits kinnitas, et uute rentnike leidmisega pole siiski otseselt probleeme, ent kindlasti ei saa uut rentnikku leida samadel tingimusel.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688