28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma Destia teatas töötajatele, et sulgeb Eestis uksed

Destia OY rahvusvahelise suuna juht  Markus Korhonen teatas eile Destia Eesti ja Turgel Grupi töötajatele saadetud kirjas, et ettevõte lõpetab Eestis tegevuse, kuna aus tegutsemine pole siin võimalik.

„Viimase aja areng, kus me oleme võinud jälgida riikliku tellija kommet tõlgendada Eesti õigussüsteemi otsuseid riiklike tellimuste konkursside puhul, ei toeta muljet avatud ja läbipaistvast konkurentsiühiskonnast, kus aus tegutsemine oleks võimalik,“ kirjutab Destia OY rahvusvahelise suuna juht oma kirjas.

Korhonen märgib samas kirjas, et Eestis tegutsemine ei ole end majanduslikult ära tasunud: „On kahetsusväärne nentida, et need arendusinvesteeringud nii ehitusse, kuid esmajoones ka teehooldusesse on olnud tuulde heidetud.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785