Ehitusfirma Destia teatas töötajatele, et sulgeb Eestis uksed

Destia OY rahvusvahelise suuna juht  Markus Korhonen teatas eile Destia Eesti ja Turgel Grupi töötajatele saadetud kirjas, et ettevõte lõpetab Eestis tegevuse, kuna aus tegutsemine pole siin võimalik.

„Viimase aja areng, kus me oleme võinud jälgida riikliku tellija kommet tõlgendada Eesti õigussüsteemi otsuseid riiklike tellimuste konkursside puhul, ei toeta muljet avatud ja läbipaistvast konkurentsiühiskonnast, kus aus tegutsemine oleks võimalik,“ kirjutab Destia OY rahvusvahelise suuna juht oma kirjas.

Korhonen märgib samas kirjas, et Eestis tegutsemine ei ole end majanduslikult ära tasunud: „On kahetsusväärne nentida, et need arendusinvesteeringud nii ehitusse, kuid esmajoones ka teehooldusesse on olnud tuulde heidetud.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed