23. aprill 2009
Jaga lugu:

Kaugkütte Ühingu konverentsil arutletakse energiamajanduse tuleviku üle

23. aprill – 29. aprillil toimub Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu (EJKÜ) aastakonverents “Alternatiivid ja valikud energeetikas”, kus käsitletakse muuhulgas tuuma- ja tuuleenergia kasutusvõimalusi, energiasäästu ning energeetika-alase seadusandluse arengut Eestis ja Euroopa Liidus.

“Investeerimine ja innovatsioon peavad käima käsikäes, mistõttu on jätkuvalt oluline analüüsida Eesti energiamajanduses juba nii tehtud  kui ka eesootavaid valikuid,” kommenteerib konverentsi teemapüstitust EJKÜ juhatuse esimees Tiit Rahkema.

Eesti energiamajanduse arenguvõimaluste üle arutlevad teiste seas Riigikogu liige Taavi Veskimägi, Tallinna Tehnikaülikooli soojustehnika instituudi direktor professor Aadu Paist ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi energeetika asekantsler Einari Kisel ja säästva energia talituse juhataja Madis Laaniste.

EJKÜ aastakonverents „Alternatiivid ja valikud energeetikas” toimub Gross Sausti mõisas Kiili vallas Harjumaal. Täpsem informatsioon ja registreerimine EJKÜ koduleheküljel www.epha.ee. Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing on 13 aastat tegutsenud suurim ja vanim Eesti energiaettevõtteid ühendav katusorganisatsioon. Kaugkütte Ühingusse kuulub 58 energiaettevõtet.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee