22. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliendipäeva edukus sõltub korraldusest

Kinnisvara objektil kliendipäeva korraldamisel tuleb kinnisvarafirmal teha põhjalik eeltöö, vastasel juhul ei erine see oluliselt tavapärasest objekti külastamisest, kirjutab Pindi Kinnisvara juhtatuse Liige Peep Sooman.

Loomulikult on kliendipäev ühelt poolt mugav selle korraldajale, kuna suurem hulk rahvast on võimalik lühema aja jooksul ära teenindada. Tegelikult tuleb kliendipäeval arvestada ikkagi külaliste huvidega- millist lisaväärtust annab kliendipäev objekti vastu huvi tundvale isikule?

Üritusele tasub kaasata võimalusel hoone ehitaja. Ostjatel on tihti ehitustehnilisi küsimusi ning maja ehitamist kureerinud isikul on loomulikult oluliselt laiem taustinfo, kui kinnisvaramaakleril.

Teine kliendipäeva tingimus on möbleeritud demokorteri olemasolu, mida oleks võimalik ka osta. Just sellised tooted lähevad kõige paremini kaubaks. Näidiskorterit tasuks tutvustama kutsuda seda kujundanud isik- nii saab ostuhuviline parima ülevaate, milliseid uudseid lahendusi antud pinnal kasutatud.

Suuremate elurajoonide puhul aga on võimalik ilusa ilma korral kutsuda meelt lahutama muusikud, eramurajoonide kliendipäevade raames on võimalik korraldada ka erinevaid võistlusi ning muid huvipakkuvaid üritusi, mis inimestel toonust hoiaks.

Kindlasti peab kinnisvarafirma valmistama ette korralikud jagatavad müügimaterjalid kõikide pakutavate pindade kohta, samuti peab maakler vajadusel tegema klientidele lühikese ümbruskonna tutvustuse. Lisaks tuleb arvestada, et võõrustatavad tunnevad end oluliselt paremini, kui neile pakutakse tass kohvi ning lastele antakse pihku magus kompvek või punane õun.

Meeldejääv kliendipäev vajab küll tugevat organisaatorit ja on ka küllalt kulukas, kuid põhjalik ettevalmistus on üks oluline alus tulevasteks tehinguteks.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785