17. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maardu korter vahetati Bulgaaria korteri vastu

Praeguses turusituatsioonis on üha enam räägitud sellest, et kui pangast laenu ei saa, vaheta korter või maja mõne teise samaväärse objekti vastu. Nagu kuulda, on vahetustehingud aina populaarsemaks muutunud. Mõnikord toimuvad sellised tehingud lausa piiriüleselt, kirjutab ekspresskinnisvara.ee

Paar nädalat tagasi sai teoks tehing, kus kaks korteriomanikku vahetasid omavahel ühe Bulgaarias ja ühe Eestis asuva korteri.

„Maardu korteri omanik oli lätlane, tema tuttav nägi Bulgaarias asuva korteri müügi kuulutust, mille omanik oli eestlane,” kommenteerib tehingut vahendanud firma RE/MAX  Professionals juhatuse esimees Leanika Klaassen. „Bulgaarias elaval eestlasel oli vaja kiiret elamispinda Tallinna ümbrusesse ning Maardu korteri omaniku emal oli vaja elamist Bulgaariasse. Helistas tema õde,  kes elab Tallinnas.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785