Reedel algab suurim sisustusmess

Reedel algavad Pirital Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim sisustusmess „Interjöör 2009“ ning aiandusmess „Aiandus ja haljastus 2009“.

Sisustusmessi tõmbenumber on esmakordselt messihalli ehitatud 140-ruutmeetrine maja markeeriv väljapanek „Eesti maja“, kus kõik materjalid ja eksponaadid, alates puitpõrandatest ning lõpetades valgustitega, on toodetud Eestis.

Sisustusmessil on üles seatud ka seitsme eesti sisedisaineri kujundatud lastetoad, sh allergiavaba-, väikelapse-, värviline-, retro- ja ökotuba. Kõik toad on ka reaalselt kasutatavad ning sisaldavad fantaasiarikkaid materjale, üllatavaid detaile ja tehnoloogiaid. Lisaks on sisustusmessil väljas sisearhitekt Inge Peetrise loodud neli mõõtmetelt ja plaanilahenduselt erinevat, toimivat, tehniliselt ja kujunduslikult detailideni läbimõeldud kööki.

Aiandusmessi tippsündmus on rahvusvahelised lilleseadevõistlused „Tallinn Florist Cup 2009“, millest võtab osa 14 lilleseadjat 4 riigist.

Kokku osaleb tänavu messidel 165 firmat 5-st riigist.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed