15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reedel algab suurim sisustusmess

Reedel algavad Pirital Eesti Näituste messikeskuses Eesti suurim sisustusmess „Interjöör 2009“ ning aiandusmess „Aiandus ja haljastus 2009“.

Sisustusmessi tõmbenumber on esmakordselt messihalli ehitatud 140-ruutmeetrine maja markeeriv väljapanek „Eesti maja“, kus kõik materjalid ja eksponaadid, alates puitpõrandatest ning lõpetades valgustitega, on toodetud Eestis.

Sisustusmessil on üles seatud ka seitsme eesti sisedisaineri kujundatud lastetoad, sh allergiavaba-, väikelapse-, värviline-, retro- ja ökotuba. Kõik toad on ka reaalselt kasutatavad ning sisaldavad fantaasiarikkaid materjale, üllatavaid detaile ja tehnoloogiaid. Lisaks on sisustusmessil väljas sisearhitekt Inge Peetrise loodud neli mõõtmetelt ja plaanilahenduselt erinevat, toimivat, tehniliselt ja kujunduslikult detailideni läbimõeldud kööki.

Aiandusmessi tippsündmus on rahvusvahelised lilleseadevõistlused „Tallinn Florist Cup 2009“, millest võtab osa 14 lilleseadjat 4 riigist.

Kokku osaleb tänavu messidel 165 firmat 5-st riigist.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785