14. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maakler: häid tehinguid saab teha nii ostjate kui müüjate poolt

Kuigi Domus Kinnisvara hinnangul jätkavad hinnad veel langemist, on täna edukate läbirääkimiste tulemusena võimalik juba häid tehinguid teha.

„Ja seda nii ostjate kui müüjate poolt,“ ütles Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino. Tema sõnul on Domus Kinnisvara poolt korraldatud tehingute mahud 2009.a. alguses märgatavalt tõusnud ning büroo aktiivsust arvestades tõusevad veelgi.

Kevade tulek ning senine märkimisväärne hinnasula on muutnud inimesed oluliselt aktiivsemaks, märkis ta.

Domus Kinnisvara ja DnB Nord Pank sõlmisid koostöökuu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785