9. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteamet kuulutas välja Via Baltica  riigihanke

Maanteeamet kuulutas välja riigihanke teemaplaneeringule “E67 Tallinn-Pärnu-Ikla maantee asukoha täpsustamine km 92,0-170,0”.

Pärnu maakonnaplaneeringut täpsustava teemaplaneeringu eesmärk on riigi põhimaantee nr 4 (E67) Tallinn – Pärnu – Ikla maantee olemasoleva trassi vastavusse viimine I klassi maanteele esitatavatele nõuetele Pärnu maakonnas km 92,0–170,0,  sh Are ja Nurme õgvenduste ning Pärnu ümbersõidu trassi asukoha määramine variantide võrdluse teel. Lisaks täpsustatakse ristmike ja ristete, kogujateede ning jalg- ja jalgrattateede vajadust ja paigutust. Planeeringu käigus viiakse läbi ka keskkonnamõju strateegiline hindamine.

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785