Maanteamet kuulutas välja Via Baltica  riigihanke

Maanteeamet kuulutas välja riigihanke teemaplaneeringule “E67 Tallinn-Pärnu-Ikla maantee asukoha täpsustamine km 92,0-170,0”.

Pärnu maakonnaplaneeringut täpsustava teemaplaneeringu eesmärk on riigi põhimaantee nr 4 (E67) Tallinn – Pärnu – Ikla maantee olemasoleva trassi vastavusse viimine I klassi maanteele esitatavatele nõuetele Pärnu maakonnas km 92,0–170,0,  sh Are ja Nurme õgvenduste ning Pärnu ümbersõidu trassi asukoha määramine variantide võrdluse teel. Lisaks täpsustatakse ristmike ja ristete, kogujateede ning jalg- ja jalgrattateede vajadust ja paigutust. Planeeringu käigus viiakse läbi ka keskkonnamõju strateegiline hindamine.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed