2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sungate: ehitusmess on parim võimalus uute toodete tutvustamiseks

Metallkonstruktsioonide, piirdeaeiamaterjalide ja väravate tootja ning väravautomaatika müüja Sungate Group OÜ tegevjuhi Karl Ždanovitši sõnul tuleb firma ehitusmessil välja mitmete Eestis uute lahendustega ning ootab tänavu suuremat oma ala professionaalide osakaalu.

Karl Ždanovitši kinnitusel on firma ehitusmessil osalenud 2003. aastast ning senine kogemus on positiivne. „Ilmselt tuleb tänavu vähem inimesi, kuid meie ootus on näha 3-4 aasta tagust olukorda, kus oma ala professionaalid ja tõsised huvilised on ülekaalus,“ ütles Ždanovitš. Tema sõnul osales firma paar nädalat tagasi Riia ehitusmessil, mis tõi kokku 40 000 huvilist. „Kuna Läti majanduskeskkond on rusutum kui siin, on Eesti ehitusmessil head väljavaated,“ lisas Ždanovitš.

Karl Ždanovitši kinnitusel sõltub ehitusmessil osalemine ettevõtte spetsiifikast. „Kuna turustame ka turva- ja läbipääsulahendusi, mille müük on üldisest ebakindlusest ja turvaprobleemide tõusust kasvanud, siis on sektor võrdlemisi heas seisus ja huvi on suur,“ ütles ta.

Ždanovitš avaldas lootust, et Eesti Näitused võtavad järgmistel aastatel kasutusele välismessidel tuntud skanneeritud külastajakaardi süsteemi, mis võimaldab kiiremat kontaktivahetust.

„Üldisest majandusseisust ehitussektoris rääkides võib öelda, et neil, kes tõusu ajal tootearendusse ja turundusse panustasid, on praegu paremad väjavaated. Turul on alati ruumi ka täiesti uutele, innovaatilistele lähenemistele,“ lisas ta.

Sungate tuleb Eesti messil esmakordselt välja LCD-süsteemiga varustatud nn "meediauksega", mis võimaldab kuvada näiteks nii lahtiolekuaega kui ka toodete ja teenuste reklaami infot.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785