2. aprill 2009

Eesti vanim lasteaed ootab remondi algust

Sindi lasteaia maja ootab põhjalik remont, ehitaja hakkab poolest maist ettevalmistusi tegema ja mudilased tuleb töötandrilt ümber kolida, et suve lõpul tulla juba kesta ja sisu vahetanud nagu uude hoonesse, kirjutab Pärnu Postimees.

“Juubeliaasta kingitus,” ütleb eesootava kapitaalremondi kohta Sindi lasteaia kauaaegne juhataja Viivi Palmissaar.

Juubeliaasta all peab juhataja silmas seda, et Sindi lasteaed on Eesti esimene ja vanim järjepidevalt tegutsev lasteaed, mille asutas kalevivabriku direktor Joseph Wulf ja millele 115 aastat tagasi andis tegutsemisloa Riia õpperingkonna kuraator.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688