2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti vanim lasteaed ootab remondi algust

Sindi lasteaia maja ootab põhjalik remont, ehitaja hakkab poolest maist ettevalmistusi tegema ja mudilased tuleb töötandrilt ümber kolida, et suve lõpul tulla juba kesta ja sisu vahetanud nagu uude hoonesse, kirjutab Pärnu Postimees.

“Juubeliaasta kingitus,” ütleb eesootava kapitaalremondi kohta Sindi lasteaia kauaaegne juhataja Viivi Palmissaar.

Juubeliaasta all peab juhataja silmas seda, et Sindi lasteaed on Eesti esimene ja vanim järjepidevalt tegutsev lasteaed, mille asutas kalevivabriku direktor Joseph Wulf ja millele 115 aastat tagasi andis tegutsemisloa Riia õpperingkonna kuraator.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785