30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehitus kandis oma nime tütrele

Kuna Eesti Ehitus võttis 26. märtsil endale uue nime Nordecon International, siis asutati spetsiaalselt selle jaoks tütarettevõte, kes jääb kandma Eesti Ehituse nime, et seda teised kasutada ei saaks.

Vastavalt kehtivale äriseadustikule on peale ettevõtte nimevahetust eelmine ärinimi võimalik võtta kasutusele kolmanda isiku poolt ilma piiranguteta. Selleks, et kaitsta Eesti Ehitus kontserni ettevõtete poolt varasemalt kasutusel olnud ärinimesid nende võimaliku väärkasutamise eest on AS Eesti Ehitus ja tema tütarettevõtte asutanud järgmised uued äriühingud:

AS Eesti Ehitus asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Eesti Ehitus,

osakapitaliga 40 000 krooni (2 556 eurot).

AS Linnaehitus asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Linnaehitus,

osakapitaliga 40 000 krooni (2 556 eurot).

AS Aspi asutas ainuosanikuna uue tütarettevõtte OÜ Aspi, osakapitaliga 40 000

krooni (2 556 eurot).

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785