3. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tieto alustab tööd Tammsaare Ärikeskuses

Põhja-Euroopa suurimaid IT-ettevõtteid Tieto alustab aprillikuust tööd Eesti suurimas büroomajas, Tammsaare Ärikeskuses.

Tieto hakkab paiknema Krõõda torni kolmel korrusel ning võtab enda alla ca 2 300 m²  ärikeskuse pinda.

Tieto  juhatuse liikme Marek Põldeotsa  sõnul põhjustas kolimise vajaduse ettevõtte tegevusmahtude kiire kasv ning erinevate allüksuste omavahelise koostöö suurenemise vajadus, mida on kergem korraldada paiknedes ühes asukohas. “Tammsaare Ärikeskuse kasuks langes valik hea asukoha, mugava ja mahuka parkimiskorralduse ning maja ruumilahenduste mitmekülgsuse tõttu,” lisas Põldeots. 

Tammsaare Ärikeskuse arendaja Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulndi sõnul on Tieto Skandinaavia suurimaid IT-  ja konsultatsiooni ettevõtteid. “ Meil on heameel  alanud koostöö üle sedavõrd maineka ja usaldusväärse partneriga,“ mainis Uustulnd. 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785