24. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Inkubaator langetab äriruumide üüri 20%

SA Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid otsustas 1. aprillist langetada Kopli ja Ülemiste inkubaatorites äriruumide üüri kuni 2009. aasta lõpuni 20%.

Uue hinnakirja järgi hakkab äriruumide üür Kopli inkubaatoris maksma alates 60 krooni m2 kuus ning Ülemiste inkubaatoris alates 72 krooni m2 kuus, teatas sihtasutus. Hindades sisalduvad kommunaalkulud ja -teenused, neile lisandub käibemaks.

Muudatus jõustub alates 1. aprillist ning kehtib kõigile ettevõtetele, kes on inkubaatoriga sõlminud inkubatsiooniteenuste lepingu.

Üürihindade langetamine võimaldab ettevõtetele kokkuhoidu püsikuludes ning parandab nende konkurentsivõimet majanduslikult keerulistel aegadel.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785