19. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zincpot pakub Baltikumis ainulaadset teenust

Paldiskis tegutsev kuumtsinkimistehas Zincpot tõi turule uue teenuse Zincplus. Balti riikides ainsana pakutakse nüüd teraskonstruktsioonide kuumtsinkimist koos passiveerimisega.

„Passiveerimine on tsingitud pinna järeltöötlusprotsess, mis annab terast kaitsvale tsingikihile omakorda oksüdeerumiskaitse ning ka dekoratiivse välimuse. Passiveeritud tsingipind säilitab oma esialgse läikiva kaubandusliku välimuse aastate jooksul ning seda saab ilma keeruka lisatöötlemiseta soovi korral värvida,“ ütles Paldiski Tsingipaja ehk Zincpoti tegevjuht Peeter Poolake.

Selle aasta teisel poolel plaanib Zincpot käivitada Eestis ainulaadse pisidetailide kvaliteetset kõrgetemperatuurilist kuumtsinkimist võimaldava tehnoloogia, millega saab ka keermestatud pinnad katta tsingiga, ilma et keermed vajaksid järeltöötlust.

„Tellimuste nimel tuleb teha atraktiivseid pakkumisi. Praegusel turul tuleb lisaks kvaliteetsetele teenustele pakkuda turu parimat hinda, mida me ka suudame,“ laubas Poolake.

Zincpoti tsinkimisvann on 7 meetrit pikk, 1,5 meetrit lai ja 2,8 meetrit sügav ning tsingitava detaili maksimaalne kaal 5,3 tonni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785