19. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Unistar Ärimaja kinnistu 44 miljoniga müügis

Kohtutäitur pani enampakkumisel müüki tehnikakeskuse Unistar Ärimaja kinnistu, mille alghinnaks on 43,8 miljonit krooni.

Viljandi linna piiril Peetrimõisas Tallinna tänaval asuva 10 387 ruutmeetri suuruse kinnistu omanikena on sisse kantud osaühing Unistar Ärimaja ning ettevõtja Olavi Õismaale kuuluv osaühing Taiho, vahendab ajaleht Sakala.

Kinnistu enampakkumine toimub 30. märtsil Tartus kohtutäitur Reet Rosenthali büroos.

Kinnistul lasuvad hüpoteegid summas 39,5 ja 55 miljonit krooni Nordea Panga kasuks ning 25 miljoni kroonine hüpoteek Euro Kinnisvaraarenduse kasuks.

Krediidiinfo andmeil on Unistar Ärimaja omanikeks ettvõtja Kaupo Jõgi ning osaühingu VR Invest kaudu Jaanus Tensing, kes on mõlemad firma juhatuse liikmed ja kellele kuulus ka selle aasta jaanuaris pankrotistunud automüügiettevõte Unistar Auto. Unistar Ärimaja eraldus Unistar Autost möödunud suvel.

Praeguse seisuga on võlausaldajad pankrotis Unistar Auto vastu esitanud nõudeid kokku 198,2 miljoni krooni eest. Meedias avaldatu põhjal on Unistar Auto vastastest nõuetest umbes 50 miljonit krooni seotud Unistar Ärimajaga. Krediidiinfo andmeil on Unistar Ärimajal esmaspäevase seisuga enam kui 200 000-kroonine maksuvõlg.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785