12. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elva vee- ja kanalisatsiooniehituse hanke võitis Facio

Emajõe ja Võhandu jõe valgala veemajandusprojekti raames korraldatud Elva linna vee- ja kanalisatsioonirajatiste ehitustööde esimese etapi hanke edukaks pakkujaks valis korraldaja Facio Ehituse.

Tööde maksumus on 29,9 miljonit krooni koos käibemaksuga.

 Omanikujärelevalve ja inseneriteenuse hanke Elva linna esimesele etapile võitis konsortsium OÜ Keskkonnaprojekt ja TSM Projektijuhtimise OÜ, hanke maksumus on ligi miljon krooni. Elva linna vee- ja kanalisatsioonirajatiste ehitustegevus algab kava kohaselt Elvas märtsis. Veebruari lõpus tegi Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) nõukogu otsuse rahastada täiendavalt Elva linna ehitustööde teist ja kolmandat osa ligi 86,9 miljoni krooni ulatuses. Sellele lisandub 22 miljonit krooni Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi jääki, 10 protsenti Elva linna ja 10 protsenti Rõngu valla poolset omainvesteeringut ning AS-i Emajõe Veevärk poolne käibemaksu osa. Investeeringu teeb KIK osamaksetena sellel, järgmisel ja ülejärgmisel aastal. Teise ja kolmanda osa raames on plaanis Elva linnas ehitada vee- ja kanalisatsiooni- ning survekanalisatsiooni torustikku, puurkaeve, reoveepumplaid ja maapealseid tuletõrjehüdrante. Käärdi alevikus on plaanis vee- ja kanalisatsiooni- ning survekanalisatsioonitorustike rajamine. Tänu lisainvesteeringule saab vee- ja kanalisatsioonitorustike võrguga kaetud 85 protsenti kogu Elva linna elanikkonnast.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785