11. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaramaaklereid ootab eksam

Aprillis on toimumas järjekordne kutseeksam kinnisvaramaakleritele, eksami edukalt sooritanud kinnisvaramaakleritest saavad kutselised maaklerid, endisaegse nimega atesteeritud maaklerid.

 Kutselise maakleri staatus annab tunnustust kõrgest professionaalsest tasemest ning läbitud koolitustest.

Kutseeksamile minejatele pakub Kinnisvarakool.ee ettevalmistuskursuse, kus pakutakse laiapõhjalist infot kinnisvaraturust, finantseerimisest ja hindamisest. Suur rõhk on koolitusel pööratud juriidikale.

„Kutselise maakleri staatus ehk endisaegne atestaat on kui kaubamärk, mis rõhub usaldusväärsusele,“ sõnas koolituse korraldaja ja koolituse lektor Tõnu Toompark. „Usaldust on tänasel usalduskriisis oleval kinnisvaraturul väga-väga vaja. Maakleri kutsetunnistus peaks piltlikult öeldes olema iga maakleri esmane töövahend.“

Koolituskursus on suunatud eelkõige maakleritele, kes soovivad saada kutselise maakleri staatust. „Samas ootame koolitusele kõiki maaklereid ja kinnisvaravaldkonnas tegutsejaid, kes vajavad keerulistel aegadel täiendavat oskusteavet,“ täiendas koolituse organiseerija Tuuli Stewart.

„Koolitusel esinevad lektorid on kõik pikaajalise praktilise töö kogemusega tugevad spetsialistid, kel on ka pikk kogemus lektoritena“ tõi koolituse korraldaja Andree Raid välja koolituse omapära. „Mitmed lektoritest on ka kutseeksami komisjoni liikmed – see tagab asjakohase koolituse.“

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785