Spetsialist: kõikide kuulutuste taga pole tõsist müügisoovi

Arco Vara Kinnisvarabüroo atesteeritud vanemmaakler Maia Daljajev ütles ehitusuudised.net-le, et  tuleb eristada kahte tüüpi müüjaid: ühed on need, kes tahavad müüa ja teised on need, kes tahavad ära müüa.

Esimesel juhul kipub tema sõnutsi pakkumishind turuhinnast kõrgem olema.

„Kauplemisruum hinnas sõltub ikkagi eeskätt sellest, kas inimene soovib ära müüa või mitte,“ märkis ta ning soovitas, et  kui müügiga alustatakse tasub endale selgeks teha, kas tahetakse ära müüa ja kui pika perioodi jooksul.

Psühholoogiliselt mõjub ostjale hästi, kui tema tingimiskatseid tagab edu. Tänasel turul võidavad paindlikud müüjad ja tulla kauplemisel kasvõi natuke ostjale vastu.

Daljajev lisas, et kindlasti ei ole kõik omanikud nõus hinda langetama kuni keskmise tehinguhinnani ja parem ootavad müügiga. Eriti puudutab see hea asukoha ning hea ehituskvaliteediga objekte. Siinkohal tasuks ostjal müüjaga läbi rääkida ning selgitada välja, mis hinnaga tehinguga läheks.    

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed