18. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kesklinna korteriühistud valmistuvad uue majandusolukorraga toime tulema

Täna koguneval Tallinna Kesklinna Valitsuse haldusala korteriühistute ümarlauakohtumisel tuleb ühe peateemana  kõneks ühistute toimetulek uues majandusolukorras.

Senise praktika kohaselt on korteriühistud ja kesklinna valitsus suutnud aastaid tõhusat koostöö arendada.

„Kõige sagedamini kerkib meie ette viimastel päevadel elanikepoolse küsimusena – kas seni käigus olnud koostööprojektid jätkuvad,” selgitas ümarlauakohtumise üht peateemat Kesklinna Valitsuse vanem Marek Jürgenson. „Et raha ja muid vahendeid on mullusest napimalt, see on reaalsus.

Kuid ühisprojekte mis puudutavad ühistute hoovide heakorda, jäätmekäitlemise paremat korraldust, parkimiskorda ja ühistute omaalgatusi, neid tegevussuundi püüame küll toetada. Kuidas elanikud oma üürikohustuste, kommunaalmaksetega jätkuvalt toime tulevad, seda linnavõim otseselt mõjutada ei suuda. Kuid selge on see, et kõik probleemid tuleb koos läbi arutada ja ka lahendusteid otsida. Selleks me korterühistute ümarlauakohtumist organiseerimegi.”

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785