28. jaanuar 2009
Jaga lugu:

Arco Vara pakub järelmaksu võimalust

Kodukolde kortereid ning Merivälja elamukrunte saab nüüd soetada järelmaksuga. Järelmaks annab võimaluse lükata pangast eluasemelaenu võtmise kuni viieks aastaks edasi.

„Tänases turusituatsioonis, kus pangad on eluasemelaenu tingimusi oluliselt karmistanud, on vaja huvilistele leida alternatiivseid finantseerimise skeeme,“ ütles Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere. „Peale hinna langetamist Kodukolde projektis on omale uue kodu leidnud 15 klienti ning umbes sama paljudele on pangad eitava vastuse andnud,“ lisas  Taevere. Põhjused on olnud erinevad: välismaal töötamine, katseaeg, kardetakse, et klient ei ole aasta-kahe pärast enam laenuvõimeline.

Järelmaksu sissemakse ning igakuine intressi ja põhiosa summa on individuaalne ning läbiräägitav. Võlaõiguslik müügileping sõlmitakse kuni viieks aastaks, mille jooksul tuleb järelmaks pangas refinantseerida. Ostu-müügihind lepitakse kokku võlaõigusliku müügilepingu sõlmimisel ning ostu-müügihinna lõplikul tasumisel arvestatakse maha sissemaks ja tasutud põhiosa summad.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt