27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendajad loobuvad üldse müügihinnast

Osades arendustes on loobutud fikseeritud müügihindadest ning potentsiaalsel ostjal lastakse teha ise omapoolne hinnapakkumine, vahendab Arco Vara turuülevaade Tallinna lähikonna elamukruntide turgu.

Eriti kehva asukohaga elamuarendusprojektide osas on toimunud elamukruntide pakkumishindade langus isegi kuni 40-50%, ent see ei ole praktiliselt mõjutanud müügiaktiivsust. Toimunud 40-50-protsendiline pakkumishindade langus ei ole piisav, vahendab turuülevaade. 

"Need projektid ei ole potentsiaalsete elamukruntide ostjate silmis jätkusuutlikud ning vaatamata kohati osaliselt väljaehitatud infrastruktuurile ja kommunikatsioonidele on määratud unarusse jääma."

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785